Καθαρισμοί Χαλιών / Ταπητοκαθαριστήριο

Στην CoronaClean οι καθαρισμοί χαλιών αποτελούν βασική μας δραστηριότητα εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Το ταπητοκαθαριστήριο μας έχει έδρα στους Αγίους Αποστόλους της Εύβοιας όμως αναλαμβάνουμε καθαρισμούς χαλιών σε όλη την γύρω περιοχή όπως στα Ψαχνά και στην Χαλκίδα.

Το ταπητοκαθαριστήριο μας είναι εξοπλισμένο με την αρτιότερη τεχνολογία στο πλύσιμο και τον καθαρισμό των χαλιών και των μοκετών σας. Φροντίζουμε τα χαλιά σας συνεχώς από την παραλαβή τους έως την φύλαξη και την τελική τους παράδοση πάλι σε εσάς.

Όλα αυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας

Στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή , για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.Καθαρισμοί χαλιών, μοκετών - υγρός - ξηρός καθαρισμός Χαλκίδα, Εύβοια Οι καθαρισμοί χαλιών με την καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, δημιουργούν μια «Ασπίδα προστασίας» για τον άνθρωπο, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων στην Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Sera Apolymantiko.PDF

Τα σχόλια είναι κλειστά.