Extra Υπηρεσίες

Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ banner5newGreen Home: Έξυπνες λύσεις , για μια Απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με την χρήση Εναλλακτικών Μεθόδων Καθαρισμού. Εξειδικευμένο πρόγραμμα, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, με Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού σε χαλιά, μοκέτες, στρώματα και σαλόνια, χωρίς την χρήση χημικών  (Green Decontamination) .

Προγράμματα Απαλλαγής από τις ρυπογόνες σκούπες που σας επιβαρύνουν, με υπερβολική κατανάλωση ρεύματος , “μολυσματικούς παράγοντες και τα τοξικά τους προϊόντα”, αλλά επιβαρύνουν και το περιβάλλον. 1) Αντικαταστήστε τες με το  Green Home Concept, ένα πρόγραμμα με έξυπνες λύσεις για μια απόλυτα Ισορροπημένη καθαριότητα και Οικονομία και επιπλέων  κέρδος, με την

Υπηρεσία Ημερήσιας παροχής χρήσης  εξοπλισμού κατ’ οίκον.

2) Αντικαταστήστε τες με ένα Πλήρες Σύστημα Φροντίδας Εσωτερικών Χωρών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης, Οικονομικώς Αποδεκτό, με Maximum απόδοση αλλά με Μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt) ,με Έγκριση “Green Label” του CRI για Αφαίρεση Ρύπων, Συγκράτηση Σκόνης και Διατήρηση Εμφάνισης.

Η Corona Clean έχει καθιερώσει την Δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης μέσα από το πρόγραμμα του Συμβούλου Καθαριότητας

Ενημέρωση με Παροχές  στο Τηλέφωνο:2228022204

1) Δωρεάν Έλεγχος Προσδιορισμού για περιττώματα ακάρεων, με το Test Bio-καθαρισμού σε στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει και νομίζετε ότι είναι καθαρό.

2) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα παιδικό στρώμα.

3) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα χαλί, σε ένα σαλόνι η σε ένα στρώμα, εντός 60 ημερων από την Ημερομηνία Αγοράς τους. Η δημιουργία των Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών έχει σαν στόχο , την προσφορά ιδανικών λύσεων καθαρισμού και απορρύπανσης του εσωτερικού περιβάλλοντα χώρου.

“Η Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής, είναι μία Μεγάλη και Κρίσιμη Πρόκληση για το Περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και τις επόμενες γενιές.”

‘‘Καθαρόν Εστί’’ 2014, Φροντίζω και ….Κερδίζω.

Νέα νομοθεσία για τις ηλεκτρικές σκούπες. Ποιες αρρώστιες μεταδίδει η ηλεκτρική σκούπα;

Τα σχόλια είναι κλειστά.