Η Εταιρεία

Η εταιρεία Corona Clean ιδρύθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Κυριαζή το 1972. BcoronacleanslideorangeΕδρεύει στα Ψαχνά Ευβοίας και εξυπηρετεί τις περιοχές των Ψαχνών, της Χαλκίδας, της Λαμψάκου, του Βασιλικού,της Δροσιάς κ.λ.π.  Εν συνεχεία τον δύσκολο δρόμο για την απόκτηση της κορυφής ανέλαβε ο υιός Σταμάτης Κυριαζής από το 1984.

Η συνεχής τεχνολογική ενημέρωση των εταιρικών μελών οδήγησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου. Με συνέπεια, σεβασμό και εμπιστοσύνη στους πελάτες της,  η επιχείρηση κατάφερε να αναδειχθεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στην Εύβοια στον καθαρισμό των χαλιών.

Corona Clean : Αναβαθμισμένες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων

Ecofriendly House Cleaning Services

Η Corona Cleanπρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει με τις Bio-Εφαρμογές, τα καινοτόμα τμήματα του  Ecofriendly House Cleaning Services και τα  εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους.

Έχει καθιερωθεί ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις στους εσωτερικούς χώρους.

Με την υψηλή ποιότητα στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών της, η Corona Clean είχε την δυνατότητα ανάπτυξης και επαγγελματικής διαχείρισης των διαμορφωμένων προγραμμάτων της, Green Services – Home Solutions, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Η Corona Clean στοχεύει στην επίτευξη της υψηλότερης θέσης στην αγορά της Ευβοιας,  μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα ειδικευμένων Bio-Εφαρμογων  για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υψηλής ποιότητας παροχής  υπηρεσιών.

Με τα τμήματα του Ecofriendly House Cleaning Services συμβάλουμε, ώστε να απομακρύνονται από τους εσωτερικούς χώρους , “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, βακτηρίδια, μύκητες  που βρίσκονται μέσα στα χαλιά, τις μοκέτες, τα σαλόνια και τα στρώματα .

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Όσο η ζωή δυσκολεύει , τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει.  Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη.

Η Corona Clean ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της,, αναλαμβάνει με το Πρόγραμμα Green Home Concept για εξειδικευμένο Βio-καθαρισμό των μοκετών,σαλονών, στρωμάτων , χωρίς την χρήση χημικών  (Green Decontamination).

Στην Corona Clean πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη , ώστε να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Όταν στους εσωτερικούς χώρους έχει γίνει  απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, κοριούς, μύγες, ακάρεα,κλπ)  πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για της απαιτήσεις στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, η Corona Clean αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τις εφαρμογές του κατοχυρωμένου Συστήματος  Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών με χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.

Είναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’.

Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια ,94-100% μύκητες

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Τα σχόλια είναι κλειστά.