Βιο-Εφαρμογές Home Solutions


Housekeeping: Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας

Βελτιώνουμε την ζωή στους εσωτερικούς χώρους………

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον καθαρισμό του σπιτιού σας είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Χωρίς να το γνωρίζετε, επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος εργασίας για την παραγωγή της απαιτούμενης καθαριότητας, είτε την κάνετε μόνοι σας είτε με Οικιακή Βοηθό.carpets-and-rugs Η υπηρεσία παροχής κατ’ οίκον  Єcohousing σας προσφέρει τις υπηρεσίες της μαζί με την Δωρεάν  συμβουλευτική υποστήριξη του Cleaning Advisor.

Ζητάτε πάντα Επαγγελματίες για Καθαρισμό, με τον απαιτούμενο εξοπλισμό για το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος, συνυπολογίζοντας το κόστος επένδυσης και την συχνότητα καθαρισμού.

Ένα Πρόγραμμα με έξυπνες οικονομικά λύσεις για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού. Το τμήμα Housekeepingιδρύθηκε με σκοπό την ολική διαχείριση εγκαταστάσεων με παροχή εκσυγχρονισμένων, ποιοτικών και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών με ανταγωνιστικές τιμές και με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας ή επιχείρησης.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με την εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης ,με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Aκίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Sera Apolymantiko.PDF

 “Green & Bio Decontamination” Εξοπλισμός Bio-Εφαρμογών Επαγγελματικής Απορρύπανσης και Εξυγίανσης

Σχετικά Άρθρα

Επιτακτική ανάγκη η προαγωγή καθαριότητας και υγιεινής Αντιρρυπαντικές Τεχνολογίες για Εσωτερικούς χώρους

Ρύποι με “αόρατα χημικά κοκτέιλ και μικροβιακά φορτία” στους εσωτερικούς χώρους

Καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον με περιβαλλοντολογική συνείδηση

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.