Προσφορές

Η Corona Clean πρωτοπόρος πάντα καινοτομε

Από 1,95 €/ με το Φ.Π.Α , για Επαγγελματική Απορρύπανση και Αναζωογόνηση των χαλιών σας , με Παράδοση – Παραλαβή στην έδρα μας.

Όταν ένας χρωστικός λεκές δεν δημιουργεί πρόβλημα υγείας, τότε είναι προτιμότερο κάθε χρόνο να παρέχουμε στα χαλιά Εξειδικευμένη Φροντίδα Συντήρησης, με Επαγγελματική Απορρύπανση και Αναζωογόνηση.  Χάρις στις Εξειδικευμένες Μεθόδους – που εκσυγχρονίζονται συνεχώς – μπορούμε να προσφέρουμε τις Οικονομικότερες Εναλλακτικές Λύσεις, οι οποίες  θα συνδέουν την Εναρμόνιση των Δαπανών με την Ποιότητα των Παρεχομένων Υπηρεσιών Καθαρισμού.

Εξασφαλίστε κέρδος : Μια προσπάθεια με στόχο την προώθηση της διασφάλισης των συνθηκών υγιεινής για ένα υγιεινό τρόπο ζωής, με ένα κίνητρο για τους καταναλωτέςπου δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν. Αναλαμβάνοντας δράση, μέσα από το πρόγραμμα του Απορρυπαίνω Εξυγιαίνω Εξοικονομώ, δίνουμε Οικονομικές λύσεις για την Προαγωγή Καθαριότητας και Προάσπιση της Υγιεινής , με Ειδικά προγράμματα Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για Εσωτερικούς Χώρους.

Τα κίνητρα που έχουμε εξασφαλίσει για τους καταναλωτές βοηθούν ώστε να μπορούν να προασπίσουν τη Υγιεινή του εσωτερικού περιβάλλοντος, γιατί με την παράδοση των χαλιών τους  , *εξασφαλίζουν έκπτωση με κέρδος το 30% , για Επαγγελματικές Bio-Εφαρμογές Καθαρισμού με Απορρύπανση , Αναζωογόνησης και Δωρεάν την Εξυγίανση , αλλα και για Επαγγελματικό πλύσιμο στα στρώματα και το σαλόνι τους. * . ( εξυπηρετεί τις περιοχες των Ψαχνών, της Χαλκίδας, της Λαμψάκου, του Βασιλικού,της Δροσιάς κ.λ.π.)
 

  Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αναβαθμισμένες απαιτήσεις των Παρερχόμενων υπηρεσιών με τις Bio-Εφαρμογές του προγράμματος, Απορρυπαίνω – Εξυγιαίνω – Εξοικονομώ, αλλά και με την επιτόπια ενημέρωση των  καταναλωτών με τα δωρεάν -τεστ προσδιορισμού – ώστε να γνωρίζουν τι επιβάρυνση υπάρχει στο χώρο τους,των επαγγελματιών, αλλά και των γιατρών, φαρμακοποιών.

1) Δωρεάν Έλεγχος Προσδιορισμού για περιττώματα ακάρεων, με το Test Bio-καθαρισμού σε στρώμα, σαλόνι, χαλί ή μοκέτα, ακόμα και αν το έχετε πλύνει και νομίζετε ότι είναι καθαρό. 

2) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα παιδικό στρώμα.

3) Δωρεάν Bio-καθαρισμό σε ένα χαλί, σε ένα σαλόνι η σε ένα στρώμα, εντός 60 ημερών από την Ημερομηνία Αγοράς τους.

Σε όλα τα προγράμματα τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές, με βάση πάντα την εναρμόνιση των δαπανών με την διασφάλιση για παροχή ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών, με υψηλότερη προστιθέμενη αξία.

Προσοχή: Ενεργή  συμβολή σε παρόμοιες παροχές μπορούν να έχουν όλοι , από τη συμμετοχή της πολυκατοικίας, των τοπικών και πληθυσμιακών ομάδων,  συλλογών, σωματείων, με μια αναδημοσίευση ή ένα e-mail κ.λ.π

Επενδύουμε στην Δωρεάν Επιτόπια Συμβουλευτική Ενημέρωση των καταναλωτών, στο Τηλ. 22280 22204

Τα σχόλια είναι κλειστά.